Lotilla oli arkipuku ja juhlapuku. Kumpikin on näytteillä museossa.
Isonkyrön asemiesmuseossa on esineitä ja tarinoita Suomen kaikista sodista. Museon erikoisuutena on tykkipuisto, jossa on esillä yhdeksän erilaista tykkiä.
Asemiesmuseossa pääsee esineiden ja opastuksen avulla tutustumaan nuijasotaan, hakkapeliittoihin, karoliineihin, Suomen sotaan 1808-1809, ensimmäiseen maailmansotaan, sisällissotaan 1918 ja toiseen maailmansotaan 1939-1945. Vitriineissä on esillä sotilaiden univormuja ja kypäriä, kiväärejä ja muita tarvikkeita. Museossa näkee nuijasodan aikaisten miesten asusteita, ruotusotilaan vaimoineen, vänrikin univormun vuodelta 1918, everstiluutnantin juhlaunivormun sekä toisen maailmansodan lottapuvun.
Vitriinien esineet tarjoavat kävijälle poikkileikkauksen Suomen historiasta. Matka alkaa Kyrönmaan muinaishistoriasta ja jatkuu Suomen kaikkien sotien läpi. Esineiden joukossa on muun muassa kenttäpakkaus, lääketarvikkeita ja suruviestien toimittamiseen käytetty polkupyörä. Myös Lotta Svärd -järjestöä kuvataan kuvin ja sanoin. Eräs koskettava esine on keskitysleiriltä peräisin oleva käsinauha, jossa on Daavidin tähti ja teksti ”Jude” (juutalainen).
Museon helmiin kuuluu puisto, jossa on yhdeksän erilaista nykyajan tykkiä. Täällä on esimerkiksi jalkaväen tykki vuodelta 1936, kenttätykki vuodelta 1938 ja muita tykkejä Venäjältä, Suomesta, Sveitsistä ja Ruotsista. Venäläinen, hevosten vetämä kenttätykki vuodelta 1902 on puiston vanhimpia aseita. Tykit eivät enää ole käyttökunnossa, sillä ne on tehty vaarattomiksi.
Paikallisuudellakin on sijansa: museossa on esillä pienoismalli, joka näyttää isokyröläisten asemat Vaskisavotassa v. 1942-1944 jatkosodassa. Museon perustivat v. 1997 Suomen maanpuolustusjärjestöt, ja kokoelma koostuu yksityishenkilöiden tekemistä lahjoituksista. Museossa on myös erikoisnäyttely, joka teema muuttuu vuosittain.